Foredrag

Foredrag:


Verden under Trump


- Hvad pokker sker der!


Under Donald Trump er det Vesten, som har givet os enestående fred, velstand og succes siden Anden Verdenskrig, ved at falde fra hinanden.


Præsidenten melder USA ud af det meste og sår tvivl om resten – for under Trump er det altid og hele tiden America First!


Trump er flintrende ligeglad med USA’s stærkeste allierede i Europa og Nordamerika. Han elsker derimod USA’s traditionelle fjender som Nordkorea og Rusland.


Præsidenten er tydeligt mere fascineret af ’stærke mænd’ i diktaturer end af demokratiske ledere.


Lederen af den frie verden, som man siger, stempler NATO som ’forældet’ og anklager EU for at være sat i verden for at ’drage fordel af USA’. De aftaler, som USA allerede havde godkendt – Paris-aftalen om global opvarmning, Iran-aftalen om atomnedrustning – melder han sig ud af.


Det store spørgsmål er nu:


Hvad pokker sker der?


Hvorfor handler Trump, som han gør?


Og, måske allervigtigst:


Hvad kan Europa og Danmark gøre for at hindre, at det hele falder sammen?


David Trads leverer i sit skarpe, indsigtsfulde, engagerende og underholdende foredrag det store historiske og aktuelle overblik.


Foredraget holdes for alle målgrupper.Book Trads her:


Mail: trads1207@gmail.com


Mobil: 61141396David Trads holder årligt godt 100 foredrag på gymnasier, højskoler, foredragsforeninger, virksomheder og interesseorganisationer.


Hans foredrag er præget af tre nøgleord - indsigtsfulde, underholdende, engagerende - og de blir altid meget vel evalueret efterfølgende. Uden undtagelse. Hans fortælleevner fanger ethvert publikum.


David Trads er med sin baggrund som journalist på Christiansborg og korrespondent i USA, Rusland, Latinamerika og Mellemøsten i stand til at trække de store linjer op og give unikt overblik.


Det meget populære 'Verden under Trump - Hvad pokker foregår der!' - trækker på den viden om USA, Trump og resten verden, som David Trads har etableret gennem årevis i marken.Copyright @ All Rights Reserved